top of page
Sebastiani.png
Beregeningsysteem

Sebastiani hoveniers is ook gespecialiseerd in beregeningssystemen. Deze worden helemaal naar wens samengesteld. Met het Nederlandse klimaat dat steeds droger wordt moet er gekeken worden naar milieu vriendelijke en precieze manieren om toch een groene tuin te behouden. Met een digitaal besturingsprogramma en een app op uw telefoon komen de planten niks te kort. Hieronder vindt u wat informatie over het systeem.

IMG_1935_edited.jpg
IMG_1943_edited.jpg

Een beregeningscomputer kan u veel werk uit handen nemen. Een apparaat waarmee u ook over een langere periode de beregening van uw tuin regelt, zo lang en zo vaak als u wilt, dus ook tijdens uw vakantie. 

 

in combinatie met een vochtigheidsmeter kan de vochtigheid van de bodem in de gaten worden gehouden en onderbreekt het programma tijdelijk als er voldoende water is gevallen. Er wordt dus geen water verspilt.

Beregeningscomputer

De nevelsproeier geeft planten op een zeer gelijkmatige manier water. Nevelsproeiers zijn dan ook populaire sproeiers voor in de tuin. De nevelsproeiers zijn er ook in een Pop-up uitvoering. 

De druppelslang is zeer geschikt voor gerichte, waterbesparende besproeiing van delen van de borders. Sommige planten houden van wat extra vocht. De leiding kan eenvoudig langs de planten gelegd worden. Door het geleidelijk druppelen van water worden de borders niet te nat en niet te droog. Nog een voordeel is dat het water ook overdag in de volle zon gegeven kan worden.

IMG_1939_edited.jpg
Druppelslang
Micro-nevelaar
rainbirdapp3.png5367.png

In de kleppendoos zitten de kleppen die het water vanaf de hoofdleiding weer opsplitsen naar de aangesloten sectie's. De kleppendoos kan makkelijk weg gewerkt worden in de borders of onder een vlonder.

Kleppendoos

Sluit de Rainbird beregeningscomputer aan op het weerbericht, dan past hij uw beregeningsschema hierop aan. Dit kan u een waterbesparing van tot 30% opleveren. 

Beregeningssysteem aanleggen

Uw beregeningssysteem professioneel laten aanleggen? Sebastiani hoveniers helpt u graag. Door ervaring hebben wij zelf een selectie materiaal waarmee wij standaard werken. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en de kosten laag houden.

 

De aanleg vereist vakmanschap en kennis. Eenmaal geïnstalleerd kunt u gerust genieten van een groene tuin.

bottom of page