top of page
Sebastiani.png
Aanleg en Renovatie

Sebastiani hoveniers is gespecialiseerd in complete tuin aanleg en renovatie voor particulieren en bedrijven. Wij gaan er van uit dat onze klanten ons benaderen om advies en een plan, we zijn geen offerte machine. In het jonge bestaan van het bedrijf hebben wij al vele projecten mogen afronden. De focus ligt op kwaliteit, service en innovaties. Wij vinden het belangrijk dat het resultaat altijd naar wens is. Indien mogelijk gaan wij altijd voor een uniek tuinontwerp, zodat uw tuin altijd speciaal aanvoelt.

 

U kunt altijd een eerlijke offerte, overeenkomst en afspraak verwachten bij Sebastiani hoveniers. De prijs is de prijs, geen verwarrende kortingen en aanbiedingen. Wij werken met een bereken systeem dat u een snelle schatting kan geven over de kosten per vierkante meter. Vanuit deze schatting maken wij een verder plan van A tot Z, ontwerp, gespecificeerde offerte en draait alles om persoonlijke aandacht! 

Soorten materialen

Als hoveniersbedrijf werken wij met veel verschillende soorten producten en materialen als bestrating, houtkunstgras en verlichting. Voor meer informatie over deze producten en materialen kunt u een kijkje nemen op een van deze pagina's. Ook kunt u een kijkje nemen in een van de catalogussen van onze leveranciers. 

IMG_20190405_115034.jpg

Bij Sebastiani Hoveniers ontwerpen we ook tuinen. Dit kan gedaan worden na een goed gesprek over uw wensen in de tuin. Na dit gesprek zullen alle aspecten en wensen van de tuin gebruikt worden om een mooi project te ontwerpen. Klik hier voor meer informatie.

Als hoveniersbedrijf werken wij ook veel met graafmachines , shovels en ander zwaar materiaal. Door onze goede band met verhuurbedrijf Loxam Almere beschikken we over een breed assortiment machines dat altijd geschikt en onderhouden is voor elke klus. Klik hier voor onze actie foto's

Soorten matrialen
Soorten bestrating, hout en verlichting

Als hoveniersbedrijf werken wij samen met verschillende leveranciers van bestrating, hout en verlichting. Om te zien wat zij kunnen leveren kunt u een kijkje nemen in een van hun catalogussen. Indien u meer inspiratie wilt kunt u een kijkje nemen bij een van onze fotoalbums.

Er zijn vele soorten bestratingen. De meest bekende zijn de beton en natuursteen tegels. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor keramische tegels. Voor meer informatie over de soorten bestratingen die er zijn en hoe ze onderhouden kunnen worden, kunt u hier klikken.

Hout kan op velen manieren verwerkt worden in de tuin. Hierbij kunt u denken aan een overkapping, pergola, vlonder en natuurlijk een schutting. Maar niet elk soort is geschikt voor elk van deze toepassingen. Voor meer informatie over de soorten hout die er zijn en hoe duurzaam ze zijn kunt u hier klikken.

Als wij verlichting aanbrengen in de tuin werken wij over het algemeen met het merk In-lite. Dit is een systeem dat praktisch, energiezuinig en duurzaam is. Wilt u meer informatie over de soorten lampen en systemen, klik dan hier. 

IMG_8541.jpg
Gatalogussen
IMG_1937_edited.jpg

Met het Nederlandse klimaat dat steeds droger wordt moet er gekeken worden naar milieu vriendelijke en precieze manieren om toch een groene tuin te behouden. Met een digitaal besturingsprogramma en een app op uw telefoon komen de planten niks te kort. Wilt u meer informatie over beregeningssystemen? klik dan hier. 

Catalogus
in-Lite.png
Fotoalbums

Van onze projecten maken wij geregeld foto. Hier onder hebben we een aantal fotoalbums van tuinen die wij hebben aangelegd. Wild u meer foto's van onze projecten zien, dan kunt u een kijkje nemen in onze uitgebreide fotoalbums of op onze Facebook pagina en onze Instagram.

bottom of page