top of page
Sebastiani.png
Over ons

Sebastiani Hoveniers  is een hoveniersbedrijf dat met plezier en passie in elke tuin werkt. Het bedrijf bestaat sinds mei 2014 en is gevestigd aan de Televiesieweg 135, Almere. Ondanks het relatief korte bestaan heeft Sebastiani Hoveniers hebben wij al vele klussen naar tevredenheid uitgevoerd in verschillende delen van het land.

 

Het bedrijf richt zich zowel op particuliere tuinen als op bedrijfstuinen en heeft hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. U kunt Sebastiani Hoveniers vragen voor elke klus in de tuin. Voor eenmalige kleine werkzaamheden zoals het snoeien van bomen en heesters, het aanleggen van een terras, gazon of border en het winterklaar maken van de tuin bent u hier aan het juiste adres.

 

Gaat u op vakantie of wilt u uw tuin gewoon graag op regelmatige basis laten onderhouden door een vakbekwaam hovenier? Sebastiani Hoveniers is u graag van dienst. Ook grote uitdagingen zijn zeer welkom; het volledig leeghalen van de tuin, het maken van een nieuw ontwerp en het aanleggen van de tuin volledig naar uw wens. Niets is te gek voor Sebastiani Hoveniers. En dat natuurlijk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Almere.

Ons team
20190226_141800-01-02.jpeg
Onderhoudsspecialist
Alessio
20190121_132609-01.jpeg
Aanleg / ontwerp
Jarrich
"Ons team, uw ervaring"
achterbanner_edited.jpg
Talent van de toekomst
Louis
IMG_0641.JPG
Hout werkzaamheden
Bram
Bart
bottom of page