top of page
Sebastiani.png
Kunstgras van Royal Grass
sense-frontaal.jpg
Wave-Front.jpg

Heeft u geen tijd of zin in onderhoud van uw gras, maar wilt u wel genieten van het frisse groen van een gazon in uw tuin? Of als uw tuin simpelweg niet geschikt is om gras te laten groeien, bijvoorbeeld omdat deze op het noorden gericht is of een ongeschikte bodem heeft. Dan is kunstgras een ideaal alternatief.

 

De verschillende kunstgras oplossingen zijn ideaal voor uw tuin, maar bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt voor een dakterras of balkon. Daarnaast is kunstgras een praktische en duurzame oplossing voor groendaken, speelplaatsen en groenvoorzieningen in de openbare ruimte.

Doordat alle vezels een eigen richting hebben, ziet dit gras er zeer realistisch uit. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. Één ding is zeker: Royal Grass® Wave zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Royal Grass Wave
Royal Grass Sense

Royal Grass Sense is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest door de ReaDY technologie. Één ding is zeker: Royal Grass® Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is.

Kies voor een grasmat met een stoer en robuust uiterlijk. Doordat de vezels verder uit elkaar staan, gaan ze hun eigen gang, waardoor de grasmat een ongerepte uitstraling krijgt.

seda-side.jpg
Royal Grass Seda
Royal Grass Wave
Royal Grass Sense
Royal Grass Seda
Stempel-2.jpg

Uw Royal Grass mat professioneel laten aanleggen? Sebastiani hoveniers helpt u graag. Door onze gevolgde opleidingen en cursussen weet u zeker dat het goed gedaan wordt. 

 

De aanleg vereist vakmanschap en kennis. De ondergrond is per wens verschillend en het opmaat snijden en verbinden van de matten eist ervaring!

Installatie Royal Grass
bottom of page