top of page
20180426_092945.jpg
Sebastiani.png

COVID-19

informeer ons goed

Mocht u een aanvraag bij ons willen doen, informeer ons zo goed mogelijk in uw wensen. Wij kunnen dan direct aangeven wat de mogelijkheden zijn of wij kunnen informeren bij onze leveranciers.

samen tegen corona 

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen en houden ons aan de regels. Wij als bedrijf wensen iedereen natuurlijk een goede gezondheid, maar zijn ook afhankelijk van de

 economie. Telefonisch contact heeft op dit moment onze voorkeur, maar een persoonlijke afspraak is mogelijk als u zich aan de regels houdt.        

Plan en ontwerp

Om ervoor te zorgen dat we precies de juiste hoeveelheid materiaal hebben maken wij een schets/plan/ontwerp. Want tijdens deze corona tijd kan een nalevering erg lang duren waardoor de werkzaamheden zullen stilvallen.

Planning

Het is verstandig ons vroegtijdig te benaderen voor een project. Zo kunnen wij zo snel mogelijk een offerte en plan maken om daarna de materialen te bestellen.  Hou wel rekening met het feit dat materialen toch niet leverbaar kunnen zijn op het gewenste moment. Ook Sebastiani hoveniers moet hierdoor soms flexibel zijn in de planning.

communicatie en transparantie

Communicatie is altijd belangrijk maar in deze tijden probeert Sebastiani hoveniers hier extra scherp op te letten. Ook de communicatie vanuit u is extra van belang, een extra belletje of alles soepel verloopt kan nooit kwaad! Accepteer ook dat alles wat langer kan duren.

bottom of page